top of page

Disclaimer en privacy

Disclaimer & Privacy verklaring

Disclaimer

De inhoud van deze website is rechtmatig eigendom van Dego B.V. Dego Stofferingen besteedt de grootst mogelijke zorg aan de productie, samenstelling en verspreiding van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van deze informatie.

 

Dego Stofferingen aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door het gebruik, de onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen te allen tijde zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Door deze website op enigerlei wijze te gebruiken, zoals voor browsen of interactie, geeft u aan dat u akkoord gaat met alle voorwaarden van deze disclaimer notice. Het Nederlands recht is hier van toepassing.

 

Auteursrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Dego Stofferingen of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Dego Stofferingen. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande toestemming van Dego Stofferingen teksten en/of afbeeldingen van deze website te kopiëren, te downloaden, te reproduceren, te herpubliceren, uit te zenden of door te geven, anders dan voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.

 

© Dego B.V., alle rechten voorbehouden, december 2019

 

Privacyverklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons te vertellen wie u bent en zonder enige andere persoonlijke informatie over uzelf te verstrekken. Er kunnen zich echter situaties voordoen waarin wij bepaalde persoonlijke gegevens van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te kunnen corresponderen en/of een afspraak met u te maken of om uw aanvraag af te ronden. Wij streven er te allen tijde naar u te informeren voordat wij persoonlijke informatie online verzamelen.

 

Verzamelde (persoons)gegevens worden niet verkocht of ter beschikking gesteld aan derden, met uitzondering van uitzonderlijke omstandigheden, zoals wanneer dit wettelijk verplicht is. U kunt te allen tijde verzoeken om uw persoonsgegevens uit onze bestanden te verwijderen.

 

Deze website houdt bij hoeveel bezoekers er op deze website zijn geweest, via welke websites de bezoekers zijn doorgelinkt naar deze website en via welke provider men toegang heeft gekregen tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.

bottom of page