top of page

Dego toen en nu

Bijgewerkt op: 4 mrt. 2021

Dego Stofferingen is een familiebedrijf dat in 1960 in Gorinchem met de oprichting van een klein-textielwinkel door René Dekker sr. haar oorsprong vindt. Cees en René jr. vormen de tweede generatie en inmiddels is met Milou ook de derde generatie aan de slag gegaan in het bedrijf. Drie generaties die dagelijks hun passie voor stofferen onverminderd enthousiast bedrijven.

Vandaag worden bij Dego Stofferingen de mooiste maatwerk projecten afgeleverd. Het vakmanschap, de creativiteit en ervaring waarmee het stofferingsberoep wordt uitgeoefend vanaf de eerste stofferingsopdracht in 1981 is alleen maar gegroeid. Kennis wordt nog dagelijks verrijkt door nieuwe wensen waarmee interieurontwerpers en –bouwers komen, nieuwe materialen en technieken. En het enthousiasme waarmee de uitdagingen worden aangegaan, is onverminderd groot.


MAATWERK STOFFERINGEN

Sinds 1991 is Dego Stofferingen gevestigd in Nieuwendijk waar, verdeeld over twee vestigingen de werkzaamheden worden uitgevoerd. De productie vindt plaats aan het Dijkje en het kantoor met een grote showroom zijn gevestigd aan de Ippelseweg. Van de allereerste barkruk stoffeeropdracht tot de maatwerk opdrachten van vandaag, het is voor Dego Stofferingen steeds weer een uitdaging om met vakmanschap en creativiteit een kwalitatief hoogstaand product af te leveren.


Showroom en kantoor Dego Stofferingen
Dego Stofferingen vestiging Ippelseweg Nieuwendijk

742 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page